Ieri a început anul universitar 2022-2023 ,cu multe emoții pentru toți studenții dar mai ales pentru boboci.

nemira.ro

Deși nu mai am vârsta de 18 ani mi – am dorit să dau la Facultatea de Litere mai exact la specializarea de Jurnalism din cadrul Universității Ovidius Constanța .

De ce mi -am dorit să urmez această specializare ,este faptul că am vrut să – mi îndeplinesc un vis din tinerețe în primul rând,apoi pentru că îmi doresc să învăț cum să scriu un articol de ziar ,revistă,și multe alte tehnici de scriere ,comunicare care mă vor ajuta pe viitor dar și de ce nu să urmez o carieră de reporter la o revistă .

Poate mulți dintre voi vă întrebați ce m – a apucat la această vârstă să mă apuc de facultate,la ce îmi trebuie ( cu siguranță sunt și persoane din jurul meu care gândesc așa),ei bine până acum am făcut tot ceea ce a trebuit că soție și mamă și cred că e timpul să mă ocup și de visele mele.

Niciodată nu este prea târziu să-ți îndeplinești visele ‼️

Bineînțeles,că n-aș fireușit să-mi împlinesc acest vis dacă n- aș fi avut sprijinul soțului și al familiei ,deoarece când ai și copii și responsabilități,este mai greu să faci cursuri decât atunci când ești tânăr.

Cum a fost Festivitatea de deschidere a anului universitar la Universitatea Ovidius Constanța- impresii

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023 la Universitatea Ovidius Constanța a avut loc în Campusul universitar, Corp A, Aleea Universității, nr. 1, începând cu ora 11.00.

Eu am ajuns cam pe la mijlocul festivității și am fost uimită de câți studenți erau( majoritatea boboci) de entuziasmul lor și energia lor.

Am ajuns exact când se dădeau drumul baloanelor albe și albastre spre cer ,un moment foarte special.

Ceea ce m- a impresionat au fost studenții de la Facultatea de Arte care au întruchipat diverse statui pentru fiecare facultate în parte.

Statuia Vivantă este o formă super concentrată de teatru stradal,cu un machiaj special și veșminte specifice.

Acești studenți care întruchipează statui Vivante participă în acest weekend la „Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării” în zona centrală a municipiului Constanța.

După încheierea festivității noi bobocii am intrat înt- o aulă pentru a ne cunoaște îndrumătorul de an și pe unii profesori.

Întâlnirea a durat cam o oră ,ni s- a dat orarul apoi am fost liberi.

Sper să mă acomodez cu programul cu cursurile ,practic să mă adaptez la schimbare având în vedere că sunt și mămică full tine 🙂.

De luni încep cursurile și voi reveni cu alte impresii în alt articol.

Succes tuturor studenților în noul an universitar ‼️

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *