Veronica Gavril este mamă ,soție,Consilier acreditat de Dezvoltare Personală, Life Coach ,blogger ,Trainer resurse umane și creatoarea Cărții Personalizate Ești un copil minunat .

libris.ro

Pe Veronica am cunoscut-o pe facebook când căutam o carte personalizată pentru fetița mea cea mică ,descoperind astfel pagina ei de facebook Citiți.Iubiți Trăiți.

În primul rând mi-a atras atenția titlul paginii de facebook și am studiat-o bine ,descoperind multe alte lucruri interesante despre ea.

Cum am intrat vara aceasta la Jurnalism ,m-am gîndit că ar fi minunat să fac un interviu cu Veronica.

perfect-tour.eu%20

Veți descoperi în acest interviu foarte multe lucruri interesante despre Life Coaching, dezvoltare personală ,cărțile cu mesaje motivaționale și multe altele…..

elefant.ro

1.Te invit în primul rând să ne povestești despre tine, care sunt pasiunile tale, despre cum îți petreci timpul liber, despre familia ta și ce îți dorești pe plan personal.

Sunt Veronica Gavril, am 33 de ani, sunt căsătorita si am doi baieți. Pasionată de psihologie de când eram copil, azi pot spune că fac ceea ce-mi place. Profesez ca Life Coach. Lucrez cu oamenii si contribui cu ceva, oricat de mic, la binele celor din jur. Timpul liber mi-l petrec la fel ca și în “timpul de lucru”. Citesc, mă documentez, scriu pe blog sau călătoresc. Iar când călătoresc fac același lucru – citesc, mă documentez, scriu.

2. Cum ai început afacerea ta? Explică- ne mai exact în ce constă aceasta.

Mi-au plăcut dintotdeauna cărțile și oamenii. Apoi am descoperit că cea mai bună metodă de a combina cele două pasiuni a fost să profesez ca Life Coach pentru a învăța oamenii să descopere adevărata valoare a vieții prin autocunoaștere și lectură.

In 2014, am construit un blog, denumit Cititi.Iubiti.Traiti, în care să împărtășesc lumii lecțiile pe care le-am învățat din cărți, dar și din viață, căci nu există cunoaștere fără trăire, așa cum nu există trăire plenară fără înțelegere și iubire.

  Am inceput ca un blog de carte, apoi l-am extins pe lifestyle si pe dezvoltare personală. Include totodata impresii de calatorie si articole de parenting. Anul acesta am scris si o carte personalizată pentru copii, Esti un copil minunat, care il ajuta pe copil sa se dezvolte emotional prin aprecieri, constientizari si incurajari.

3.Ce face un Life Coach ? Mereu am fost curioasa să știu acest lucru.

Deși mă semnez ca Life Coach pentru simplitate si accesibilitate, de fapt coachingul cuprinde mai multe arii. Nisa mea predominanta implica emoțiile si relațiile interumane, prin urmare mă axez mai mult pe eficientizarea relațiilor din jur si pe gestionarea emoțiilor. Prin întrebările potrivite, exerciții și instrumente profesionale ajut la dezvoltarea unei conștiințe de sine, la eliminarea convingerilor negative și la sporirea stimei de sine. În ședințele de coaching pun accent pe acțiune, pe soluții, pe obiective, lucrând la cea mai valoroasă resursă pe care o avem la îndemână – încrederea în sine.

4. Povestește-ne  puțin despre cărțile personalizate ,cum le realizezi ,de unde îți vin ideile pentru mesajele motivaționale?

Experienta din coaching m-a ajutat să înteleg ca lipsa stimei de sine este cauzată de convingerile si trăirile din copilarie. Ca ne-au lipsit adeseori incurajarile, aprecierile si cuvintele de afecțiune, motiv pentru care azi în viața de adult nu avem destulă încredere în noi să trăim într-un mod autentic, în conformitate cu valorile si nevoile noastre. Prin urmare, suntem datori să transmitem celor mici convingeri pozitive și gânduri constructive care să-i ajute să trăiască într-un mod autentic, cu o conștiență de sine ridicată și empatie pentru cei din jur. Iar cartea aceasta are exact acest rol, de a-l ajuta pe cel mic să înțeleagă cât de capabil, important și iubit este.

5. Cum reacționează clienții tăi când primesc cărțile? Natalia , fetița mea a fost foarte încântată de cărticică.

Multumesc! Cum reactionează părintii, chiar dacă e adresată copiilor, are un rol foarte important. Pentru că nu e o poveste pe care ar trebui sa o citească singur, ci e un prilej fantastic ca parintele să petreaca timp valoros cu cel mic, întipărindu-i toate acele cuvinte din carte cu dragoste. Mulți părinti îmi spun că plâng la citirea rândurilor din carte, se emotionează ți își doresc din suflet să redevină si ei copii pentru ca cineva să le spună cuvinte atât de mari. Mă bucur enorm să aud că într-adevar cartea are impact si recomand citirea ei măcar lunar, pentru ca cel mic să înteleaga cât de important, valoros si apreciat este.

6. Ce alte servicii și produse mai oferi ?

carturesti.ro

Pe lângă serviciile de coaching (individuale si în grup) si cartea personalizata pentru copii, am scris si o carte de dezvoltare personală care e în proces de publicare. Mai lucrez și la agende personalizate, la calendare motivationalesemne de carte, o carte de povești cu morală și o carte despre relații.

carturesti.ro

Dacă v-am făcut curioși să o cunoașteți pe Veronica Gavril și să beneficiați de serviciile de coaching pe care le oferă nu ezitați să-i scrieți pe Instagram ,Facebook sau intrați direct pe site-ul Citiți.Iubiți.Trăiți .

In cazul în care căutați un cadou deosebit pentru copii vă recomand Cartea Personalizată Ești un copil minunat ,cu mesaje motivaționale care îi va impresiona atât pe copii dar și pe părinți.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Multumesc tare mult pentru articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *