În ziua de astăzi în care copiii sunt tot mai atrași de tehnologie ,de jocurile pe tabletă de tik tok sau de privitul la desene animate .Este tot mai greu să îi facem să citească ,să fie atrași de cărți.

Părerea mea este că toți copiii urmează exemplul părinților ,deci dacă nu își văd părinții citind nici ei nu vor citi,nu vor dezvolta un interes pentru cărți.

watchshop.ro

breville-romania.ro

Eu de mică iubesc cărțile și voiam să termin repede temele să am timp să citesc,chiar și acum îmi fac timp să citesc ,mai ales când ies în parc cu fetele.

Așa că Nati ( dar și sora ei) au fost înconjurate de mici de cărți și astfel au început să le iubească și să se bucure de fiecare dată când le cumpăr cărți.

Deoarece puterea de cumpărare a scăzut ,caut mereu promoții la cărți sau chiar cărți deja iubite de alți copii ,pe care nu le mai folosesc.

Așa i-am descoperit pe cei de la Dare to read  un site unde găsiți foarte multe cărți deja iubite pentru copii și tineri în limba engleză, unele cărți chiar rare, foarte căutate de la edituri ca usborne ,DK sau alte edituri .

Curioasă să aflu mai multe despre cei de la Dare to read ,despre cărticele ,am aflat următoarele :

libris.ro

Dare to Read a pornit din pasiunea pentru carți (in special pentru cele pentru copii) și din dorinta de a refolosi resursele. Astfel, pe pagina poți găsi carți deja-iubite  pentru copii si tineri, în engleă.
E un concept de discount prin care ne propunem să facem cât mai accesibil accesul la cărți, dar și să contribuim si sa promovăm un consum responsabil al resurselor.”

Interesant la acest site cu cărți în limba engleză este că se poate face un Abonament Dare to read și lunar poți alege 10 cărți potrivite pentru copilul tau.

Nati este mare fan al cărților interactive și al cărților cu activități ,iar pe site am găsit toate cărțile pe care și le dorea.

Activity book carti activitati dare to read

Pe site găsiți foarte multe cărți pentru copii ,adolescenți ,adulți. Iată câteva cărți care ne-a au plăcut nouă . Acestea ar fi Paw Patrol , Harry Potter , I’ m a new big sister ,o carte cu mult iubita Peppa Pig.

Deoarece cei de la Dare to read și-a au lansat site- ul puteți folosi codul LANSARE și ai reducere 10% la orice carte din magazin!

Am uitat să precizez că toate cărțile de la cei de la Dare to Read se epuizează foarte repede ,așa că cel mai bine este să dați follow paginii lor de facebook Dare to read ,ca să aflați când apar noutăți.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *