Eu de mică am fost creativă și am încercat să îmi educ fetele în acest sens .Mereu am făcut cu ele activități educative care le dezvoltă creativitatea,dar le-am și cumpărat jocuri și jucării creative dar și cărți cu activități creative .

Cum putem învăța copii să lege șiretul prin joacă ?

  Cum legatul șiretului este o problemă la copii deoarece sunt multe încălțări cu scai ,am căutat o metoda atractivă ,ușoară dar și creativă pentru a o învață pe Nati să lege șireturile la adidași.

   Astfel am descoperit pe site -ul NOTE Concept  ( un site de unde îmi achiziționez blankuri din lemn pentru creațiile mele de ceva timp) un produs nou și anume Cutia mea Creativă Învăț să leg Șiretul ,și mi-am zis că e foarte potrivit pentru Nati.

  De cum a sosit coletul ,Nati l-a desfăcut și s-a apucat să-l  picteze imediat ,exact pe gustul ei. Ceea ce mi s-a părut minunat a fost calitatea blank- ului  în formă de adidas dar și culorile de calitate.

Cutia creativă Învăț să leg Șiretul conține :

  • 1 baza din lemn – 20 cm
  • 6 culori pentru pictat
  • 1 pensulă
  • șireturi in diferite culori – la alegere din variabilele prezentate pot

În câteva zile ,după mai multe încercări a reușit să lege șiretul și a fost tare mandră de ispravă ei,iar eu ca orice mamă mândră de reușita ei am făcur câteva poze .

   Nati și-a ales normal baza din lemn adidas cu șiretul mov deoarece e culoarea ei preferata.

   Această Cutie Creativă Învăț să leg Șiretul despre care pot spune că este de fapt o jucărie de tip montessori, foarte utila copilului deoarece le dezvoltă creativitatea, motricitatea fină,atenția ,răbdareași gândirea logică. Pe lângă aceste lucruri cu ea ,copii învață prin joacă lucruri utile ,care îi pregătesc pentru viața reală.

   Produsele blank din lemn destinate copiilor din seria Cutia mea Creativă sunt de multe feluri și modele. Acestea mi-au atras atenția și sunt pe lista mea de cumpărături de 1 iunie pentru Nati și pentru nepoței : Cutia mea Creativă cu Unicorni ,Cutia mea Creativă cu dinozauri ,Cutia mea Creativă cu  insecte pentru pictat sau Cutia mea Creativă cu pești de pictat .

Pe cei de la NOTE Concept îi puteți găsi și pe facebook pe pagina lor Blankuri Note Concept unde îi puteți contacta pentru produse personalizate .

Cum se apropie 1 Iunie Cutia mea Creativă by NOTE Concept poate fi un cadou minunat pentru copil ,de care se va bucura cu siguranță.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *