Încă de copilă am fost pasionată de artă și de tot ceea ce ține de creativitate și mi-am găsit  hobby-uri care să mă relaxeze . Așa am descoperit goblenurile cu diamante și după ce am căutat pe net de unde să-mi achiziționez un kit complet i-am descoperit pe cei de la Goblen Diamante ,unde am găsit exact ceea ce căutam.

sursă imagine http://www.goblendiamante.ro

carturesti.ro

    Curioasa din fire ,am dorit să aflu povestea  din spatele afacerii cu goblenuri cu diamante așa că am cercetat un pic și am aflat câteva lucruri interesante pe care le voi scrie în acest articol.

Cum a apărut Goblen Diamante ?

” În primăvara lui 2020, când pandemia ne-a schimbat modul de viață, am căutat un hobby relaxant și plăcut, care să ne ajute să facem din casă un loc mai ”trăibil”. Din multitudinea de hobby-uri cu care ne-am fi putut ocupa timpul, am ajuns să apreciem goblenurile de diamante văzute la o prietenă din Olanda. Nu erau foarte populare în România încă, așa că am încercat și noi să asamblăm câteva kituri

Cine suntem noi?

„ Eu sunt Brîndușa, lucrez in domeniul calității de 20 de ani, iar colegul meu Vali este magicianul care a construit site-ul și care face design-urile pentru tablouri.  Cu așa echipă, chiar am început să săpăm după diamante!

Ne doream să le găsim pe acelea care, îmbinate, să dea imaginea care să te transpună în peisaj sau să te facă să simți cu adevărat prezența unei persoane într-o icoană sau din poze.

Ne-am împiedicat încă de la începutul căutărilor: toate magazinele online cu tablouri de calitate pe care le-am găsit erau localizate foarte departe, iar drumul goblenurilor până la noi era lung și anevoios, ajungându-se la costuri incredibil de mari pentru posibilitatea noastră de cumpărare.

Așa că am decis să facem ceva în privința asta! Nu doar pentru noi, ci pentru toate persoanele super pasionate cu care am ajuns conectați – da da, nu suntem singuri, avem o comunitate minunată de pasionați de goblenuri de calitate Premium.

Acest site este casa primitoare a tuturor celor care au descoperit acest hobby și vor fie să îl încerce, fie să facă artă pe bune.

La noi nu vei găsi: imagini neclare, adeziv slab, diamante neuniforme, prost tăiate și pline de rebuturi, informații incomplete și nici nu riști să primești ceva ce nu ai comandat.

Gata cu problemele legate de achiziție și garanție – produsele noastre sunt însoțite de factura și garanție.

Garantăm că materialele folosite în kiturile de asamblare sunt de cea mai bună calitate.

În plus am rezolvat și factorul timp și goblenurile din stoc ajung la tine imediat prin curier rapid.

Indiferent dacă abia acum descoperi acest hobby sau ești deja expert/ă, indiferent de vârstă, pricepere sau complexitatea imaginii, vei primi exact ceea ce te aștepți să primești.

Suntem complet transparenți și onești în privința produselor noastre! Pozele sunt reale, astfel încât să știi sigur cum va arăta la final tabloul tău și ai o descriere completă a lui de la bun început. De asemenea, te susțin cu indicații pe parcursul realizării tabloului, să fii liniștită că din imagine te vor privi cu iubire ochii dragului tău copil sau a familiei de care îți e dor – vei simți că însăși divinitatea se coboară lângă tine când privești icoana ta cea dragă.”

libris.ro

  Căutând pe  site și am văzut multe goblenuri care mi-au atras atenția ,dar pentru început mi-am ales Goblen cu Diamante Simbolul Iubirii ,deoarece mi-a plăcut imaginea și am zis că este foarte potrivit pentru începători. Eu am crezut că va trebui să lipesc doar parțial diamantele pe goblen și am fost tare surprinsă să văd că se poate acoperi în totalitate imaginea ,dar și accesoriile cu care a venit în plus .Ceea ce mi s-a parut deosebit la ele este claritatea imaginii,unicitatea lor ,culorile vibrante ale diamantelor și adezivul foarte rezistent.

M-am apucat imediat să-l ”pictez cu diamante” cum îmi place să zic și mi-a plăcut că adezivul este foarte rezistent și diamantele în culori aprinse,iar imaginea foarte clară calitativă și este ușor de lucrat pe goblen.

    Oricine poate  realiza un asemenea tablou cu puțină răbdare ,timp,creativitate și îndemânare.

   Fiecare kit de asamblare conține tot ceea ce aveți nevoie pentru a asambla  goblenul :

  • Pânza de lucru
  • Setul de diamante sortate în pungulițe, numerotate în conformitate cu codurile DMC
  • Tăviță de sortare
  • Pensetă
  • Ceară siliconată de transfer (sau tack alb pentru o mai buna asamblare a diamantelor Aurora Borealis)
  • Stilou de poziționare
  • Banda adezivă washi
  • Lac de sigilare
  • Lipici extra (pentru corecturi)    

Acest lucru face ca goblenul cu diamante să fie ușor de realizat pentru oricine ,iubește arta sau vrea să se relaxeze și să-și dezvolte creativitatea și să creeze ceva unic cu propiile mâini.

   Pentru viitor mi-am ales deja câteva goblenuri cu diamante pe care aș vrea sa le achiziționez.  Unul ar fi goblen diamante Peisaj de Primăvară ( care acum este la reducere) și goblen diamante Macaleandru pe Maci iar pentru o prietenă care face torturi aniversare i-aș recomanda goblen diamante Cofetărie .

Am văzut că pe site au și goblenuri cu diamante pentru copii ,pe care le recomand ,deoarece le dezvoltă creativitatea,motricitatea fină , răbdarea și atenția la detalii. Deja pentru Natifetiîa mea cea mică ( 6 ani) , am ales un set stikere diamante Animale deoarece cred că sunt potrivite pentru început ,dar și pentru că iubește animalele și goblen diamante Dinozaurul Vesel pentru că e pasionată de dinozauri.

   Ceea ce mi a a părut interesant pe site ei este că îți pot face un goblen personalizat ,după fotografia ta ce poate constitui un cadou deosebit și o amintire unica și impresionantă.

 ” Crează amintiri prețioase în goblen de diamante personalizat și astfel amintirile tale pot fi acum imortalizate într-un tablou de diamante, pe care să-l lucrezi în confortul casei tale. Poți face și un cadou frumos, o operă de artă cu chipurile celor dragi, sau, de ce nu, cu cel mai bun prieten necuvântător.”

sursă foto https://goblendiamante.ro/shop/goblen-personalizat/

libris.ro

    Dacă un goblen cu diamante pentru voi ,deoarece sunteși pasionași de acest hobby sau doriți să faceți un cadou personalizat celor dragi pe cei de la Goblen Diamante îi puteți contcta atât pe site-ul lor www.goblendiamante.ro dar și pe pagina de facebook Goblen Diamante România și pe Instagram la https://www.instagram.com/goblendiamante/

Voi încheia articolul cu sloganul celor de la Goblen Diamante care este următorul : ”Creează Artă Explorează-ți Creativitatea prin Goblenuri cu Diamante.”

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *